18.4.2011 6:47:05 TeriRez+3
Re: Látkovky vhodné při učení na nočník
Ačkoliv látkuju, tak jsem teď pořídila jeden balík papírových tréninkovek (Babylove), protože mi ty látkové přijdou zbytečně drahé.
Jak vás tu tak čtu, tak si přidám taky vlastní dotaz na Sojku a ostatní.
Když jste sebrali plíny komplet po celý den (i na ven), jak jste to dělali s kaděním?
U nás to vypadá aktuálně tak, že když je Vašek nahatý doma, dojde si sám vyčůrat na nočník. Ale ještě do něj nikdy nekadil (tedy když nepočítám dobu mezi 3. - 8. měsícem, kdy naopak kakal do nočníčku skoro pokaždé, od 8. měsíce začal "bezplenkovku" bojkotovat a od té doby je z něj opět 100% plínkáč).
Takže by mě zajímalo, jak vám děti chodí na velkou - zda také na nočník a nebo to pustí do kalhot? Já si to netroufám vyzkoušet, malý má permanentně hodně řídkou stolici, už tak musím pokaždé prát tepláky, protože to zkrz plínu proteče ven, a představa, že jsou od toho komplet
Taky nevím, jestli nemám počkat spíš až na pořádné teplo a sebrat tedy plíny komplet, tak jak jste to udělaly vy. Totiž my většinu dne trávíme venku, musím se starat o hospodářství a zahradu, takže je bez plíny jen těch pár hodin, co jsme doma. Největším problémem asi je to, že to nateče do bot - to abych pořídila několik párů botek z druhý ruky... nejít několik dní za sebou ven skutečně nemůžeme, takže musím vymyslet jak na to...
Díky za tipy.
Odpovědět