Nase mala se zase silene vzteka, obdobi vzdoru, jen nechapu proc uz v 1,5 roce. Nekdy se sprajcne a dupe,... podle nekterych chyba ve vychove, ale nevim co sem udelala spatne. "Hazecich" deti na pisku jsem zazila vic. Zrovna vcera jsem jedne holcicka dala zato na prdel (omlouvam se, jestli to byla tvoje, ne byla od me kamaradky.-)), moje dite dostava na zadek tak jednou za tyden a to tak ze je to spis pohlazeni, ale kdyz jde o zivot, tak se proste neudrzim. Mame na pisku i vetsi kameny a kdyz ta holcicka zacala hazet nejen pisek, ale i kameny po detech na hlavy, tak matku, ktera hned k diteti nepribehne a neda mu apson jednu ranu na zadek nechapu. Nebo v tomto pripade fakt z hriste odejit. Delas to urcite dobre, verim ze je to tezke, nikdy jsem si o takovych detech nemyslela, ze jsou nevychovane, jsou malinke, ale i kdyz jsem rikala, ze nemam rada mlaceni, matku ktera klabosi a jeji dite hazi na to me sutry bych mozna zmlatila (nebylo to mysleno na Tebe .-))
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.