| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Mobilní telefony

22.4.2011 0:34:52 maca11

Re: Program na výpočet mobilního tarifu

pokud mohu říci svůj názor a především několikaletou zkušenost,tak tarif není za tak důležitý.Důležité je vědět,kolik vás stojí jedna minuta volání. A to není v tarifu,ale to si musíte vypočítat. Když sečtete všechny zaplacené peníze čistě za provolané minuty a čisté provolané minuty a vydělíte to,tak zjistíte,kolik stojí průměrná volaná minuta.To je nejdůležitější údaj pro vás.
Dneska jsou tak unikátní možnosti na trhu,kdy si sama můžete ovlivnit výši ceny volání,ale to rozhodně nedostanete na pobočce nebo obchodě operátora.Tam se vás budou snažit jenom natáhnout.Já mám zhruba cenu minuty mezi 1 - 2 Kč za minutu.NAší rodině jsem ušetřil za poslední 4 roky přes 300 000 Kč a dostal jsem 8 telefonů a notebook zdarma.To jsou už čísla která se počítají.Pokud byste chtěla více info tak klidně písněte.
Jinak kalkulátor je na adr.
http://www.srovnanitarifu.cz/vodafone-tarify/
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Program na výpočet mobilního tarifu minutka 17.4.2011 10:44
*Re: Program na výpočet mobilního tarif... maca11 22.4.2011 0:34
**Re: Program na výpočet mobilního tar... ter 33 bez reg 22.4.2011 0:56
***Re: Program na výpočet mobilního t... maca11 22.4.2011 11:11
**Re: Program na výpočet mobilního tar... ter 33 bez reg 22.4.2011 1:7
*Re: Program na výpočet mobilního tarif... Roman 21.8.2011 1:0

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.