23.4.2011 21:41:07 EneBene
Re: Polohy v sexu v těhotenství
Nějak to nepobírám - to jsi vážně tak líná vyzkoušet s manželem, co je ti nejpříjemnější? Potřebuješ příručku i k něčemu tak přirozenému, jako je milování s milovanou osobou? A kolik znáš krom tří základních pozic sexuálních poloh, hm?
Taky mě zaráží, žes psala o tom, jaks při prvním těhotenství neměla "s břichem" sex. Nic proti, každý jsme jiný a máme jiné potřeby, ale k pěknému a láskyplnému vztahu mi to nějak nejde, neumím si představit, že bych se s manželem třeba tři měsíce nemilovala (a to rozhodně nejsem žádná náruživá nymfomanka, která to musí mít denně či obden). Zvlášť v období, kdy na mně obdivoval to těhotenské bříško, o něž se sám zasloužil.... :)) No je to tvoje věc, jen opět nějak nechápu.
Takže rada je jednoduchá - dělej, co cítíš. Schází-li tobě i tvému muži hravost a fantazie, žádné rady vám beztak nepomohou. :) A pokud neschází, jistě přímo při tom objevíš spoustu pozic, které ti budou příjemné a drobkovi v bříšku taky nebudou nijak vadit. Kdybych měla osobně popisovat všechny polohy, které s mužem při sexu spontánně a naprosto bezprostředně střídáme, patrně by mi na to nestačila slovní zásoba, to prostě není nic konkrétně popsatelného, není v tom žádné pravidlo, žádná teorie - jen síla okamžiku. To se prostě musí zažít. :)) Je přece tolik příjemných věcí, které lze dělat i s tím zvětšeným bříškem - pokud teda vysloveně nepatříš mezi obézní mařeny, které mají obrovský pupek už od 8 tt a nemohou se pořádně ani pohnout... :)) Ale to je zase jiné téma.
Odpovědět