30.4.2011 13:03:19 magdulka
ZUŠ - studium pro dospělé
Pěkný den, nevím, zda jsem téma dobře zařadila, ale snad ho tu někdo najdete :) V dětství jsem hrála na klavír, vychodila jsem celou ZUŠ, a pak, ještě jakožto studentka střední školy, následně i jeden ročník "studia pro dospělé" v rámci této ZUŠ. Teď jsem si začala pohrávat s myšlenkou, že bych se ke hře na klavír vrátila, tak jsem se dívala na stránky této "své" ZUŠ, jak to tam vypadá se školným v rámci toho Studia pro dospělé - a padla mi brada! Vychází to na cca 40 000Kč za pololetí (5 měsíců) - pro pracující a pro studenty VŠ. Tenkrát jsem, ještě jakožto studentka střední školy, měla ten 1 rok v rámci tohoto studia pro dospělé za stejnou cenu jako předchozí studium zde, ale teď jakožto studentka VŠ bych už musela platit toto uvedené školné. Vypadá to, že to vyřeším jinak a pokusím se se svou bývalou vyučující domluvit na nějakých soukromých hodinách, ale přece jen, jestli je tady někdo z vás, kdo tomu alespoň trochu rozumí - jakto, že je toto Studium pro dospělé takto nepoměrně drahé? - případně jak to, že se do něj počítají i studenti VŠ? Možná je mlj dotaz hloupá, ale opravdu mě to šokovalo, tak by mě zajímalo, jestli o tom víte někdo něco víc.. Moc díky za odpověď a přeji pěkný víkend.
Odpovědět