Re: Hlídání dětí a finanční ohodnocení
Ahoj me se ta pani ozvala sama, delam chuvu uz pres 7 let tak mi volala mam na internetu inzeraty a ptala se me na ruzne otazky, tak jsem ji rikala, ze mam pedagogicke vysokoskolske vzdelani a 8 let praxe ,7 let hlidani v cizich rodinach, nekuracka s autem atd... a ptala se me taky na cenu ja ji rikala ze 100-150,-/hod dle poctu hodin + prispevek na dopravu kdyz by bylo treba jezdit nekam autem, pani se v telefonu zhrozila a rikala ze myslela tak max. 50 na hodinu tak jsem ji rekla, ze pochybuju ze za takovouhle cenu nekoho najde..kdyz jsem zacinala s hlidanim(tak pred 7-8 lety) tak jsem bravala 75,- /hod, tak mi rikala ze zkusi rozhodit site jeste nekde jinde a pak jsem nasla jeji inzeraty na ruznych serverech, takze si s tim hlavu nelamej, ono hlidat deti je velka zodpovednost nehlede na to ze ses neustale jednou nohou v kriminale (jsem ucitelka takze to mam i pracovne :) ), nehlede na to, ze vetsina chuv co znam detem tvori program na miru a vymysli pro deti ruzne aktivity, takze nakych 30-50 za hod je opravdu smesnych, to ma i uklizecka na zachodcich vic...
Odpovědět