| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Vytírání a luxování

30.5.2011 13:44:21 Limai

Stroj na čištění koberců

Potřebuji vyčistit koberec a protože se mi nechce čistit ho sama,chci si objednat nějaké profi čištění,ale předpokládám,že i stroje na čištění jsou různé kvality,tak by mě zajímalo jestli s nějakými máte zkušenosti.Už jsem kontaktovala jednu firmu kde mi oznámili,že mají ETA stroj,takový ten za pár babek pro domácí použití.Když jsem jim řekla že ten samý mám doma,a že ho považuji za pěkný šunt,tak mi řekli že oni na čištění ale mají nějaký super přípravek a právě ten úžasně čistí.Tak jsem jim řekla,že úžasný přípravek si můžu koupit taky,a vyjde mě to levněji než od firmy.Chtěla bych nějaký opravdu profi stroj.Koberec je hodně zadělaný.Koupi nového koberce nedoporučujte,máme tady velice často hodně malých čuníků,takže než vyrostou,nemá smysl pořizovat nový koberec.
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Stroj na čištění koberců Limai 30.5.2011 13:44
*Re: Jaký stroj na čištění koberců? Mája+M(7/11) 30.5.2011 13:49
*Re: Jaký stroj na čištění koberců? Věruš35 30.5.2011 14:7
*Re: Stroj na čištění koberců ZdenekZak 22.11.2011 23:18
*Re: Stroj na čištění koberců Petr Kratěna , domov 10.12.2011 20:2
*Re: Stroj na čištění koberců dada 12.8.2012 13:36
**Re: Stroj na čištění koberců Petka 21.1.2014 20:20

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.