Inspirovalo mě téma o "pitvání" rajčat. Jaké jsou divné zvyklosti nebo drobné zásady vaše nebo vašich blízkých, které jsou racionálně neopodstatněné, ale stejně na nich dotyčný trvá, případně které vás otravují nebo vám přidělávají práci? Mně jako první napadne vylévání jednou uvařené vody z rychlovarné konvic (tchýně, když si vaří čaj, vždycky vylije z konvice zbytek vody, i kdyby byla horká, a nalévá si novou, přitom ona sama si tam napouští o půl litru víc vody než potřebuje a spoustu vody teda potom vylévá), co se stane uvařené vodě, když se vaří znovu? Pak mě napadá odkládání věcí na vyhození NA odpadkový koš, nikoliv DO koše (opět moje tchýně dává např. ruličky od toaletního papíru a papír od čerstvě rozbaleného toaletního papíru zásadně na odpadkový koš nebo ještě lépe na topení a já potom chodím a strkám to do koše).
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.