| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Postele a jejich příslušenství

31.5.2011 11:43:53 Elíláma

Matrace Dormeo Renew

Nemáte, prosím, někdo zkušenosti s matrací Dormeo Renew?

Objednala jsem si tuto matraci, v 3,5cm provedení, protože máme hroznou starou, která je ale na pevno přičalouněná k posteli, tak že ji dáme přes ni. Jiný podobný produkt jsem nenalezla, tak jsem musela od této teleshopingové firmy...

No dobrý, ale teď mi volala paní z linky upřesnit objednávku a nabízela mi k tomu (jak jinak, že) potah, antialergenní a voděodolný, a že se do matrace nesmí dostat voda. cena tisícovka. Tak jsem se ptala, co se stane, když se tam voda dostane a paní, že se poškodí. Ptala jsem se na to, kolik vody, mluvila i o potu, ale pak zase obrátila, že to poškodí tuhle matraci jako každou jinou a pak zase, že je náchylnější. Mám roční dítě, které na matraci pokládám po koupání (sic v osušce) a plánujeme sourozence a kojení, čůrání, znáte to, jak to někdy s matracemi chodí. O tom se nikdo předtím nezmínil a tak mě to nakrklo, že ze mě další tisícovku nevytáhnou a že chci objednávku zrušit, paní se začala vytáčet, že to je škoda rušit objednávku, že k tomu přece mám dárek plyšáčka (s ním to na mě ctěla uhrát 2x) a blá blá. Objednávku jsem zrušila i přes smutek paní na telefonu :-)

No ale co teď? Investovat 3500 do matrace (i s potahem)? Nebo spát dál na pružinách, co pěkně masírují zádíčka? Neznáte někdo podobný produkt? Nebo nemáte někdo tuto matraci a nevíte, jak moc ji ta voda poškozuje? Vyplatí se? Díky za jakékoliv rady ~x~
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Matrace Dormeo Renew Elíláma 31.5.2011 11:43
*Re: Matrace Dormeo Renew - zkušenosti? Elíláma 31.5.2011 11:45
**Re: Matrace Dormeo Renew - zkušenost... Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 31.5.2011 11:50
**Re: Matrace Dormeo Renew - zkušenost... Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 31.5.2011 11:52
***Re: Matrace Dormeo Renew - zkušeno... Elíláma 31.5.2011 14:1

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.