1.6.2011 22:00:34 Lucc74
Re: Zklidnění dítěte před pobytem v nemocnici
Mám čerstvou (včera) zkušenost s narkózou mého 5ti letého syna. Ráno dostal oblbovák, to byla ještě sranda, protože děti začaly vidět dvojitě (byly 3 na pokoji). Ale jak je vezly postupně ze sálu, všechny byly přivázané třemi pásy k lehátku v poloze na břiše, protože sebou tam házely, že by jim spadly. Každá jsme měly problém udržet to své dítě na postely, aby nespadlo. Hrozný záchvat pláče, hysterie a můj syn chtěla odejít domů. Když usnuly byl oddech, ale jak se probudily tak znovu to samé, protože chtěly pít (to 2h. po narkóze nesměly) a nebo jít domů. No, představovala jsem si lecos, ale byla jsem překvapena. Ale vše se dá zvládnout, takže teď se tomu už jen směju, co to bylo za den
Chci jen napsat, že určitě bych příště něco na uklidnění synovi dala, protože když odvezly první dítě a pak se vrátilo na pokoj v té "hysterii a pláči", tak ty děti které měly teprve jít, se začaly hrozně bát a plakat, protože viděly plakat to jiné dítě. Takže cokoliv na sklidnění a "nevnímání" je na místě dát.
Odpovědět