Ahoj holky,
tak vybaleno a pradlo na snure, snad mi neuleti, hrozne tady fouka az se mi trese cely kocarek, snad ho Adelka dobre zatezuje
Jinak v ZOO by bylo dobre kdyby nebylo to strasne vedro, takze jsme omrkli jen zviratka ve vybezich a na safari jsme nesli, tam jsme jeli loni safari busem
a vstupne je nehorazne darebaci jedni
a usnesli jsme se s manzelem ze do dalsi zoo pojedeme az pristi rok, ze nam pro letosek dve zoo stacily
no a jinak jsme byli jeste v Castolovicich, mrknout na oboru a zviratka u zamku a holkam se nejvic libily morcatka
vecer jsme vzdycky grilovali na zahrade masinko a holky padly a spaly jak dreva dokonce chtely jit v patek spat samy od sebe jak byly uondane z auta a ze zviratek
Do aquaparku jsme nakonec nesli, protoze Adelka celou noc ze ctvrtka na patek profnukala a rano se vzbudila s rymou a zdala se mi nejaka tepla ale teplotu nemela a Kacenka taky porad smrkala tak jsme to nechteli pokouset ...stavili jsme se akorat v centru Hana v Olomouci na obidek a jeli jsme dal.
V nedeli s holky jeste vyradily na hristi v Chocni u zamku a hura domu, nastesti pred Olomouci se slunicko schovalo a dokonce misty poprchavalo tak jsme se v aute nepekli
chtelo by to klimu no
ale tu az v pristim aute sedmimistnem ktere chceme porizovat na pres rok
Jinak ja Adelku taky obcas posadim na zemi, sedi krasne a i se krasne nahyba pro hracky a bere si je a nepada do stran a v kocarku jsme ji taky na chvilku posadili, u holek jsem to delala taky tak a taky jsou ok
No nic jdu chystat obidek, Kacenka si porucila rajskou polivku s vlockama a masicko s bramburkem tak upecu kur. stehynko a k tomu nove brambory a asi merunkovy kompot
Zatim pa pa