...no, u prvního jsem byla vytrsklá a informacemi nedotčená. Věděla jsem, že děti nenosí čáp. U druhéh jsem hodně čerpala ze zkušeností a už měla něco načteno a odporovat jsem se bála už jen trochu. Možná nebýt problematického prvního těhotenství, byla bych v druhém uvolněnější, po porodu to ze mé vše spadlo a prostě jednám a dám především na svuj instinkt a vždy když jdeme k jakému koliv doktorovi, vždy si říkám zeptej se na to, co tě napadá a či by to bylo možné řešení. Možná je to blbost, ale od doby co to praktizuji moje děti nemarodí a když, dokážeme se obejít bez antibiotik a ani já nemám, až na ted´(ale jsem dost ve stresu), žádné zdravotní problémy. Mávnutím proutku jsme se zbavili astmatu, nemáme žádné alergie a asi máme hodně štéstí
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.