14.6.2011 11:44:52 Semínko + Tygřík
Re: Porodnice Vrchlabí - těhotenská poradna
Ahoj,
já jsem tam letos v lednu rodila, do poradny chodila, páč jsem normálně z Brna a v té oblasti nemám žádného gynekologa (dojížděla jsem tam z Prahy). V poradně je moc příjemná sestra a lékaři jak kteří. Mě teda Korbelářová nevadila - je trochu studený čumák, ale hrubá není a nepříjemná taky ne. Je ale pravda, že jsem si nejvíc přála rodit s Kramperovou a pak jsem rodila s dr. Krulem a to byl jediný doktor, se kterým jsem rodit nechtěla
(zlatá Korbelářová, ta byla žensky jemná). Mno má to někdo štěstí. Ale jinak tam jsou všichni moc fajn. Třeba i primář je svéráz, ale je zkušený a ohleduplný. Porod jsem měla dost těžký a tak jsem hrozně ráda, že jsem rodila tam, protože všude jinde by už se mnou udělali krátký proces... Nakonec jsem přece jen porodila přirozeně a přestože malého po porodu křísili (měl pupeční šňůru 2x kolem krku - přidusil se až v poslední minutě, celou dobu měl ozvy perfektní), tak mi ho hned jak se rozdýchal dali do náruče, za pár minut jsem s ním byla v posteli svlíkla jsem nás oba (sestřička mi pomohla) a už jsme se jen mazlili. Držím palce a přeji zdravé děťátko. A gratuluji k dobré volbě porodnice
Odpovědět