16.6.2011 19:54:37 Abigail*
Re: Sady látkových plen - koupili jste?
Jak už tu psali ostatní, celou sadu plenek bych nekupovala. Nedá se dopředu odhadnout, co bude dítěti nejlíp sedět. Já jsem v začátcích pročetla všechny možné reference na internetu a podle toho objednala. Potom jsem postupně doobjednala to, co mi přišlo nejlepší.
Pastelky mám pro syna taky, jsou fajn, ale pokud nemáš sušičku, tak ti pravděpodobně dost zhrubnou. Já sušičku nemám, takže se snažím plenky nepřesušit. Zmiňuješ taky zavazovačky, ty jsou fajn jen pro malé mimino. Později budeš mít problém je na zdrhajícího prcka navléknout. Zvládala jsem je uvázat tak do synových čtyř měsíců, pak jsem to vzdala. Já mám nejradši plenky Anavy z bambusového veluru. Padnou dobře a nejsou moc objemné.
Pokud máš sušičku, bude ti stačit míň kusů, než když budeš den i dva sušit na šňůrách. V létě se to dá i bez sušičky, na sluníčku plenky schnou rychle, ale v zimě je to horší. Já jsem měla taky omezený rozpočet, takže plenkovou výbavu nemám moc velkou, musím tak častěji prát (na noc a na delší cesty ale dávám jednorázovky).
Odpovědět