7.7.2011 17:13:34 ..maya..
Re: Inhalátor a vaše zkušenosti
jj z ničeho nic, malý byl jen nachlazený, měl rýmu, pak začal suše kašlat, dostal tussin, v noci mi vše vyzvracel tak jsem ráno jela k naší dr, a hned jsme jeli najipku. Měl akutní spastickou bronchitidu s dušností, u dr dostal hned ventolin a ještě nějaký čípek na uvolnění průdušek, hned jsem ho vezla do nemocnice, tam ho vzali na jipku kde byl dva dny, já ho jezdila co chvíli kojit, pak jsme byli ještě myslím pět dnů na společném pokoji. Do té doby neměl nic, ani rýmu, prostě byl zdravý jak rybička...a od toho února jsme byli střídavě na ventolinu a na spiropentu, chodila jsem s ním co týden na poslech plic, pořád pískal, pak dr zjistila z krve že má alergii na bílkovinu kr.mléka a u něj se to projevuje zahleněním a dušností.A tím to bylo, on v únoru začal jíst jogurty...kdybych počkala třeba by se to nestalo, ale to jsem nevěděla, v rodině alergiky máme ale spíš s ekzémy ale je fakt že na průdušky jsem já trpěla jako mimčo jsem měla co dva měsíce zánět do roka a po roce jako když utne nic...
Odpovědět