Sama jsem tomu nevěřila, že o mnoho let starší partner pro mne supluje Oidipovský komplex... u mne ne v tom smyslu, že bych toužila po vlastním otci... resp ano, ale NE SEXUÁLNĚ...
někdy to může fungovat samo o sobě, někdy ve 20-ti jsou prostě lidi divní mimo svůj věk (já byla... kolem 35 se to začalo srovnávat)... někdy prostě hledají u té zralejší partnerky nebo partnera to, co jim rodič neposkytl.
Jinak fyzický věk je složitá kapitola a ten duševní taky.. hodnotit to můžu z pozice poměrně předčasně zestárlý ženský, který ale to stárnutí uvízlo na nějakým bodě... a všechny ženský okolo stárnou a JÁ? Jsem pořád stejná... (fyzicky ne... ) takže asi mám výhodu, že jsem nikdy nebyla úplně mladá )
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.