14.7.2011 23:21:20 PJana
Keramická pánev vs Ballarini
Plánuji koupi pánve na vaření. Měla by mít průměr 28 cm, výšku asi 5 cm, poklici a hlavně musí fungovat na indukci.
Když píše prodejce, že je pánev keramická, co tím vlastně chce říct? Některé keramické pánve jsou vhodné na indukci (což by znamenalo, že musí mít nějaké vodivé "jádro"), jiné ne.
A co pánve Ballarini? Jestli tomu dobře rozumím, tak na indukci jde použít jenom ta nejdražší řada Taormina. Píší také, že se může dávat i do trouby. Nevíte, jestli je rukojeť oddělávací nebo se dává do trouby celá pánev?
Nebo máte tip na nějakou jinou značku? Kde se dají uvedené druhy koupit v Praze v kamenném obchodě?
Díky moc za případné rady a postřehy
Odpovědět