Ahoj holky, tak po víkendu jsem tu. Já na FB nejsem.
Obě děti doma z táborů…z Danovýho tábora mi psali v pátek SMSku vedoucí, že jsou už dva dny v teple a suchu a stany u potoka opustili. Vyzvedli jsme ho v něděli nadšenýho a nejradši by tam opět zůstal.(a už se domlouval, že za rok na 14dní a jen do stanu s ešusem)
Neuplynulo ani 30minut a volali mi z Lukovýho tábora, že balí- vítr z čtvrtka na pátek jim počochnil tábor….rozthal jídelnu a nějaký stany dětí a nemají už žádný suchý místo tak se s nima vrátí o den dřív.
(tento tábor č. 2 byl taková ta klasika…..voda v potoce, hlídky při ohni…..a ešusy….a vaření…prostě nádhera)
Ten co jezdí vždycky má v chatičkách,ale tam je taky strašně spokojený.
Budou doma a za pár dní odjíždí na 5dní na závody.
NYko super, že dovča se vyvedla aspoň z části. Příští rok to bude určitě lepší uvidíš!
Zase je to kluk…ty holky jsou asi klidnější…….i když taky asi jak který :-D
Tak si užij dovolenou doma u baráku. A stihněte toho co nejvíc,aby jste mohli i odpočívat.
Nyko , Ty se divíš, že má Viky 36? Já ne…Luk měl na konci druhý třídy 38….a nyní má 42….takže to bude zajímat Dooly neboj bude líp….
a už brzy….prakticky mu od 10-11,5let nevyrostla noha.
Zato DAník je vzorňák co má ty 36-37 teprve letos…..zato se vrátil z tábora, že ho tlačí….:-D(měl je konec března do včera….no co nadělám)
Dan je vůbec menší než Luk snad o 7cm a tak dotahá krásně oblečení.
A pak si pamatuju, když bylo Lukovi 2,5 měl 25boty a jeho kamarádka šla v září do školy a měla taky 25 :-D ted už jí Luk o dost i přerostl.
Ájo tak jak dopadla dovča? O kostelu byla nějaká reportáž jak se toulá někdo po čr.
Dooly jsi s tou školou dobrá! A rozumím…,že to jinak nešlo. A fakt hodně obdivuju.