30.7.2011 9:25:42 zerat
Re: Spory na píškovišti
Popravdě, mám druhé dítě, a tak nějak jsem už odolná, ale minulý týden na hřišti se k našim dětem (mým a od kamaráda) přidal tatínek s podobně starou dcerkou jako moje mladší - tedy 3,5 let - možná byla i starší, mladší myslím určitě ne. Koukali jsme na ně z dálky od laviček a povídali si. Jelikož už byl skoro večer přišla za mnou mladší dcerka (ta 3,5 letá), že má hlad. Tak jsem jí dala čokoládový croasant(nevím teď jak se to píše
). Asi za 10 minut řev ukrutný a vidím, jak mi starší dcerka vede uplakanou malou. Holčička od toho pána prý začala naší malé brát ten croasant a naše jí ho samozřejmě nedala a holčička se jí vší silou zakousla do zad!
Nedělala bych z toho kovbojku, ale tatínek přivlekl holčičku za naši malou ať se jí omluví. Holčička na nás začala křičet nejrůznější nadávky, co uměla a že se neomluví. Tak tatínek zjihnul a prý se teda omluví on. My jsme s kamarádem (manželem kámošky) koukali jako opaření, protože evidetně holčička vládne doma rodičům. Tatínek se nám omluvil a šel si s holčičkou dál hrát.
Normálně jsem z toho pořád špatná, protože opět se tam potkat s onou holčičku bude opět zavánět rizikem, že opět bude kousat... Když jsme se tam s ní potkali před několika měsíci, tak naši malou málem shodila ze skluzavky, že je jen její a když jsem tam přišla já, tak holčička na mě držkovala a stejně skluzavku neopustila (měla jsem ji z ní sundat??); tatínek si povídal a dělal mrtvého brouka. Nechci se obořovat na tatínka, ale bojím se, že ještě jednou tahle holčička nějak zkříží cestu mé dcerce a fakticky asi půjdu tatínkovi říct, že by bylo lepší chodit s ní někam do izolace
Odpovědět