| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Stavba a rekonstrukce

5.8.2011 20:23:23 George

Re: Střešní okna Fenestra

Přímé zkušenosti nemám, předpokládám, že budou splňovat příslušné normy. Někdy mně připadá, že tyto alternativy jsou využíváný pouze pro svoji cenu. Ale úspora v úhrnu pát tisíc, se dlouhodobě nemusí vyplatit. Jinak je i časopis Dům a zahrada (nejčtenější a zřejmě i nejerudovanější) neváhá Fenestry spolu s Veluxem a Polským výrobcem Roto doporučovat. Takže by jsem se nebál. Spíše by mě zajímalo, proč stavebníci nechtějí použít Veluxy. Buď mají množstevní slevy, odebírají od jednoho prodejce, který má zase exkluzivní(pro něho výhodnou) smlouvu s výrobcem, distributorem. Tam bude zakopaný pes. O konečného uživatele jde až zcela v poslední řadě. Pěkný večer.
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Téma: Střešní okna Fenestra Katka +3 5.8.2011 13:29
*Re: Střešní okna Fenestra George 5.8.2011 18:37
**Re: Střešní okna Fenestra Katka +3 5.8.2011 19:9
***Re: Střešní okna Fenestra George 5.8.2011 20:23

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.