Re: Přerušení těhotenství ve 23.týdnu pro VVV
Tak vás tady zdravím.Jak víte,tak jsem se rozhodla pro ukončení.V úterý 2.8. jsem dopoledne nastoupila a teprve dnes mě pustili dom.Abych pravdu řekla,nikdy jsem si nemyslela,že to bude takové utrpneí a to jsem si zažila porod mrtvé dcery v 39.týdnu.Toto bylo ukončení cca ve 23.týdnu a děs.V úterý večer mi začali vyvolávat porod.Vyvolávali ho celkem 99,5hodin a až v sobotu ve 23.55 jsem porodila.Už jsem jim říkala,že chci na vlaszní žádost císař,ale prý je to zbytečné mě řezat,když už jsem jednou císařem byla a pro další těhotenství je to zbytečné riziko.Takže jsem vytrpěla jako pes.Byla jsem už psychicky i fyzicky totálně na dně.V úterý jsem nastoupila a odpoledne mi volali přítelovi výsledky na syndrom di George.Měla jsem šílený starch z výsledku,protože jsem si nedovedla představit,že u něj to bude pozitivní a já se rozhodla pro konec.Výsledek i u něj negativní,takže to porstě byla náhodná mutace genu.Bylo mi řečeno,že kdyje to u obou negativní,že by u miminka pravděpodobně nastali takové vady,které by ybli neslučitelné ze životem.Tak snad mé rozhodnutí bylo správné.Všem,co mi tady přáli,abych to zvládla a rozhodla se správně moc děkuji.
Odpovědět