Mně přijde docela zajímavý kolik lidí má problém se špatnou barvou nebo vzory té výbavy, mě by to vůbec nepřišlo na mysl řešit i přesto, že mám ve všech pokojích nábytek dělaný na míru (kromě jednoho, který je ale rovněž sestaven z kusů stejné sady). Utěrky do kuchyně jsou mi šuma fuk jakou mají barvu či vzor, u ručníku oceňují, že jsou jiné, abychom si je lehce poznali každý ten svůj (manžel a syn modré či zelené a na mě holt zbyly růžové), i barevné osušky mi přijdou v pohodě, že tu koupelnu zpestřují, fakt máte sadu stejných ručníků a stejných osušek pro všechny do koupelny? Co se sad nádobí týká, sešlo se nám dohromady s manželem pět sad, takže je mám na dlouho a za nejhezčí považuji tu se zlatým proužekm nedá se strčit do myčky, to už je ale jiná kapitola ...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.