Re: Štěně rotvajlera které je agresivní
Tak v tomhle se shodneme - pejsek potřebuje být v kontaktu se smečkou - strašně moc, on ty svoje pánečky fakt miluje celým srdcem a duší a pokud ho oni někam vyloučí, je moooc smutný a zklamaný a často je z něj nevyzpytatelnej Cochcák (děla si co chce a kdy chce) - pak vznikají průšvihy...
Já si rotvíka od mala strašně moc přála - mám je moc ráda (podobně jako dobrmany - asi to hodně vypovídá o mé povaze), k dětem jsem pak hledala nějakou postarší fenku větší ale klidnější rasy a nakonec jsme z útulku přinesli štěně křížence - váhově tak 35kg, typově vede nejspíš NO a pak asi všechno, co šlo okolo, má krásnou širokou hlavu (podobně jako bojová plemena), ale hustou podsadu, miluje sníh, nemá rád vodu... Nevím, na NO je na jednu trochu tvrdý a houževnatý, ale přesto dušičkou strašně přecitlivělý. Výchova s dětma byla výborná - prostě se smečko jde, poslouchat se bude nebo se ztratíte či vás přejede auto. Dali jsme to, jsem ráda. Jako štěně to na děti sem tam zkusil a dostal "zádíčka" - (jedno období byl snad na zádech v jednom kuse), děti se naučili, že mu ubližovat nesmí, má k nim mnohem více trpělivosti, než já a pokud jsou hodně rozjívené, vyklízí pole...
Odpovědět