Re: ženatý muž a milenka
no, když už ta debata, tak z vesnice nejsem, jistě jsem konzerva, a když už tolik reakcí, to jak tady padlo- babička, matka +dítě, otec+ dítě, vždy a za tím si stojím do budoucna to na dítěti po psychické stránce v každém případě své udělá, četla jsem na to i názor dětského psychologa- dítě potřebuje mít vedle sebe mužský i ženský element současně..dnes je doba dost pokřivená, to za co se lidé dříve styděli je dnes prezentováno jako něco normální-viz. nevěry, homosexuálové..... že jistá zpěvačka má - nemá poměr s tím a tím je to prezentováno jako normální a normální to není, nebo se pletu? víte někdo o tom jak se daří vědcům, co nového objevili? co nás, naši republiku apod. posouvá dále???pokud to osobně člověka nezajímá, tak se o tom pořádně nikde nedozví, zato pletichy apodobné ,,senzace" jsou dnes již normálně uváděné i v kdysi seriozních novinách..,,uvedeno k dennímu pořádku"...nikoho jsem tady nechtěla moralizovat, je to jen povzdech nad tou senzacechtivou dobou, kdy nenormality jsou brány jako normální...pamatuji si jak mi otec říkal, že v jejich domě(Ve městě pro jisté lidičky!!!!) a to je nějakých 60 let zpátky žila matka s 2 dětmi- rozvedená....byla to prý ostuda- dnes nevídáno, viďte??? k úsměvu???nevím, to si přeberte sami, já na to svůj názor mám...nedávno mě překvapil výrok vrcholnýchstátníků z jistých významných evropských velmocí, zarazil mě....multikulturismus byl chybou a neosvědčil se....ale to je zase jiné téma , na něž by navazovali nynější nepokoje v Anglii...ale jak říkám, to je již na delší diskusi a s tímto tematem to nesouvisí...
Odpovědět