To jsme si před pár týdny stěžovaly, jaká je zima, tak teď to máme
))Je to hnus,velebnosti,jdu blejt
))Včera mi bylo faaakt kriticky.Tak jak mi bylo včera mi ještě nebylo.Nebyla jsem schopna ničeho.Malou jsem vypustila na zahradu babi a dědovi do bazénu a celé odpoledne jsem čumákovala do puštěnýho větráku a nebyla jsem schopna ani dojít na záchod,natož něco uvařit.Dopoledne jsem v práci blila jak šakal a pak odpoledne taky.Manža mi včera přivezl zázvorová lízátka na mé přání a popravdě řečeno,řekla bych,že asi zabírají.Sice z nich budu asi mít těhotenskou cukrovku a mimčo bude mít pět kilo,ale hlavně,že mi bude dobře,ne?
))
Jinak,v úterý jsem byla na gyndě,připomenout mudrovi,že mám přijít příští úterý pro průkazku.A chtěla jsem vidět mimi,tak když mi udělal UZ,tak říkal,že to klidně vystavíme hned,že prcek,jak byl o 9 dní "mladší",tak to téměř dohnal,je teď už "jen" o čtyři dny mladší.Jak narovnal hlavičku,tak moje těhu odpovídalo v úterý podle poslední MS 9+6,podle UZ 9+2.Tak vám nevim,podle kterého toho počítání se mám řídit.Co vy?Počítáte to podle UZ nebo podle poslední MS?Tak tedy,mám průkazky a oficiální TP je podle MS 21.3.
p.s.taky bych chtěla,kdyby tady někdo udělal nějakou tabulku nebo deníček,jenže to neumím:-((Chodila jsem sem kdysi,když jsem byla poprvé těhu,a tabulky jsme měly taky a deníčky taky.A taky metříky těhotenství.Umí to někdo??
Mimochodem,vítám nově příchozí i staro-nové příchozí....