Re: Porodnice Benešov x Příbram
V Benešově jsem rodila docela nedávno
Před 5ti týdny a spokojenost největší. Všichni byly moc milí a hodný, ochotni pomoct...Velká chvála pro sestřičky na novorozeneckém a Mudr Hlaváčkové která mě rodila.
Neměla jsem žádný nadstandart ani partnera u porodu ( má panickou hrůzu z doktorů a nemocnic) Byla jsem na normálním pokoji a byla jsem i tak spokojená. Pokoje jsou po 3 lůžkách. Porod byl také normální jen jsem si sebou do porodnice přivezla porodní plán který byl dodržen. K dispozici jsem měla sprchu a balon který mi ohromě pomohl. Ale mají tam i nadstandartní porodní pokoj se všema vymoženostma. Jinak vím že se platí jak za partnera u porodu plus nadstandatní pokoj kde je rozdíl s normálním pokojem ten že máte sprchu a toaletu sama pro sebe v případě jedno lůžka nebo ještě s jinou maminkou v případě dvoj lůžka a snad televizi k dispozici(ani mi teda nechyběla pže nejlepší televize byla dcera).
Že jsme neměli tatku u porodu mě sice mrzelo ale akceptovala jsem jeho hrůzu z doktorů a normální pokoj jsem chtěla sama. Pobyt v nemocnici mě tak vyšel na 180Kč což je docela zanedbatelná částka.
Jediné jen to že postele jsou tam otřesné a mate-li ráda hodně pod hlavou tak bych doporučovala polštář sebou
Jinak mohu porodnici jen a jen doporučit...
Odpovědět