Nik, já jsem jednou nohou v hrobě furt. Ale prostě kdybych umírala, tak aby ten partner kdyby u toho byl, prostě NECHTĚL, abych umřela, chtěl by, abych tady s ním zůstala, čistě proto, že bych mu jako nebyvší SCHÁZELA! Prostě já chci někoho, komu bych SCHÁZELA, kdyby nemohl být dlouhodobě se mnou, ne někoho, komu to bude v zásadě jedno...protože je tak "nezávislej" a "vyrovnanej", že mu ve skutečnosti na lidech NEZÁLEŽÍ (možná i proto, že ZE STRACHU, aby o něco/o někoho nepřišel - viz Obchodník s deštěm, šerif - si prostě NEDOVOLÍ si někoho pustit blíž k tělu...PROTO jsou dneska ty vztahy takový "free" - ne, že bychom to měli tak "zmáknutý", ale jsme opatrní, protože se BOJÍME!!!!! A TO je blbě
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.