11.9.2011 14:15:59 kili
Re: Je tady nějaká domarodka, pro kterou porod doma nebyl tím očekávaným zážitkem?
Ad Grainne :
- předpokládal jsem a věřím tomu, že Vaše podsouvání není úmyslné, kdybych ho za takové měl, nebudu tu s Vámi marně komunikovat, nejde o pardon ani jinou omluvu, kdežtio o ozřejmení napsaného
- já Vaší otázce nerozumím, ani ji nemám jak zavzít do souvislosti s předchozími příspěvky
někdo napsal :
"...my některé ženy máme za to,že porod je fyziologický děj.Pro mediky a pak i lékaře je porod vysoce rizikový a velmi problémový děj,do kterého musí lékař zasahovat,tak,aby se narodilo zdravé dítě,zdravé matce.A nějaká intuice a pocity a to,že se rodí tak dlouho(rozuměj od pravěku),nikoho nezajímá.Zlá rizika stále vládnou!"
nato jsem reagoval :
"To je představa toho, kdo není ani medikem ani lékařem. Představa, která ani tak nevyvěrá ze zájumu poznat, jako ze zájmu pomluvit."
Nato Vy :
"v tom případě by bylo dobré osvětlit, jaká je představa lékaře, když to není ta o rizikovém ději.
Následovala má výzva, abyste četla pozorně to, nač reagujete. A nyní se ptáte netuším nač.
Odpovědět