Ortodoncie Pardubice (Praha, HK)
Hledám ortodontistu, a tak prosím o Vaše zkušenosti a doporučení.
Před pár lety jsem byla u MUDr. Řádka v Pardubicích, když pominu to, že mí absolutně nesednul jako člověk, co se léčby týče, trval na vytržení 4-6 zubů, minimálně dvou letech rovnání zubů obou čelistí a následně chirurgickém srovnání kostí obou čelistí, což v praxi znamená, že by mi zuby byly de fakto zkřiveny ještě víc a až chirurgickým posunem čelistí by se mělo vše srovnat. Nějak tomu nevěřím. Mezitím jsem byla prakticky pořád těhotná nebo kojím, takže jsem stejně nic takového kvůli dětem nemohla podstoupit. Po následné negativní zkušenosti s narkózou při císaři jsem hlavně rozhodnutá už nikdy dobrovolně žádnou narkózu nepodstupovat.
Nyní znovu zvažuji rovnání zubů a proto hledám jiného doktora, aby mi buď potvrdil, že jiná možnost srovnání u mě opravdu není, nebo aby mi naopak navrhnul něco jiného. Jsem ochotná i někam dojet. Slyšela jsem docela dobré refernce na MUDr. Obdřeje Suchého, Praha - Florenc a na MUDr. Magdu Slawischovou z HK. Můžete je někdo doporučit? Nebo i někoho jiného? Díky moc.
Odpovědět