Já jsem jedno kupovala koncem prázdnin v místním hypermarketu a ještě jich tam měli poměrně dost Máme doma jen jedno album a myslím, že to stačí. Pokud bude potřeba dalšího, nechám se motivovat kamarádkou, která dětem vyrobila vlastní - zacvakávací složky a do toho igelitový pořadač, kam nadepsala na políčka, kdo kam patří. Polepili to dětem staženými obrázky Šmoulů z netu a hotovo Jinak kartičky sbíráme. A stále nám chybí tuším 2. Přitom máme asi 10 Šmoulinek apod. Šmoulíky sbírají pro naše holky i sousedé, kamarádka...
Jinak ceny mě nepřekvapují. Ten kdo na ně má si je koupí i za 500 Kč, kdo na ně nemá (počítám se tam), tak ten příp. vyrobí
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.