Re: V čem do kočárku na podzim?
Já mám dítě třetí, ale řeším to taky, viz. moje téma Kdy dáváte miminkům rukavice.
Fakt je, že jsme se teď přestěhovali z Prahy do Jeseníků, takže tady zima začíná o dost dřív. U kluků jsem to navíc neřešila, protože jeden byl únor a druhý konec října a ten navíc nesnášel kočárek, takže jsme spíš byli doma. Mám sporťák Phil and Teds, takže dítě není ani schované v korbě, navíc řeším, že ji docela často musím z toho kočáru vytáhnout, třeba na kojení a aby jí nebylo horko třeba v krámu, takže o tom dost přemýšlím, teď dávám buď punčocháčky a teplé šatičky nebo tenkou fleesovou kombinézu, punčocháčky pod ní dávám taky a na to peřinku z rychlozavinovačky, pod ní mám povlečený tenký polštářek, jaký se prodává s první sadou peřinka, polštář a zatím myslím, že to stačí, pak přidám teplou deku. Mám ráda takové ty Španělské deky. Fusak ještě vytahovat nechci.
Za chvíli jdeme do církve, tam je dost horko, takže má džíny, bodýčko a teplý svetřík na ven, vevnitř jí svetřík sundám. Deku vezmu asi tu rychlozavinovačku. Je tu 9 stupňů.
Odpovědět