| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Co vám lékař neřekne - rady a tipy

25.9.2011 11:14:02 Domikaa

Detoxikační náplasti

Mně osobně se pořád nějak nedaří uvěřit, že by to mohlo pomoci k detoxikaci organismu, ale když projedu net, tak jsem našla spoustu pozitivních recenzí. Teď je tedy otázkou, zda jsou skutečně pravdivé nebo si je jen prodejci vymýšlí. Třeba jsem četla info o tom, že když si je kamarádky koupily společně, tak jedné se náplasti špinily mnohem delší dobu než druhé. Jak to tedy funguje? Teď jsou na jednom slevovém portále za dobrou cenu, tak přemýšlím, jestli to přece jen nezkusit, jednak je chci koupit pro mě a jednak pro 10 letého syna. Ale váhám, zdravý rozum nějak velí, že je to nesmysl, na druhou stranu si říkám, proč to nezkusit... Nevyzkoušela jste některá???
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Detoxikační náplasti Domikaa 25.9.2011 11:14
*Re: Dětoxikační náplasti - máte zkušen... magrata1 25.9.2011 11:19
**Re: Dětoxikační náplasti - máte zkuš... Domikaa 25.9.2011 11:54
*Re: Dětoxikační náplasti - máte zkušen... Dalalmánek 25.9.2011 13:47
*Re: Detoxikační náplasti Janinkakol 12.11.2011 7:57

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.