Představ si, že si to občas vyzkouším. Segra má daleko živější děti než já a občas jsou u nás a v pohodě to jde bez trestů. Mám za sebou pár let trenérství s mládeží a i v sám jsem si mohl dovolit odjet s 20 dětma na turnaj na víkend a zvládal jsem a děcka mě poslouchala. Loni jsem si vyzkoušel hlídání ve školce kterou vede manželka při MC ve chvíli, kdy paní učitelka měla pocit, že nezvládá a moje metody fungovaly a nikoho jsem nemusel bít. Naprosto stačilo je motivovat. Děti měli těsně pod 3 roky. Nakonec spousta těch agresivních dětí laskavý přístup ocení víc než ta ostatní. Nejsou na něj zvyklé a o to víc na ně funguje. Věřit tomu nemusíš. Ale když se chce, tak to jde.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.