29.9.2011 8:39:42 Stáňa a pes.
Pouliční pes za zahraničí
Dobrý den, chtěla bych najít někoho, kdo má zkušenost s osvojením pouličního psa. Jsem od května v Bulharsku kde se k nám přidal pouliční pes, začala jsem ho krmit ošetřila, chodil s námi, když jsme někam šli. Teď už začíná i hlídat. Ze začátku vždy někam odběhl a třeba den nebyl, ale teď už se drží pořád u nás. Dala jsem ho oočkovat,vyléčila infekci, vystavila pas a teď před odjezdem, jsem zjistila, že není úplně sám, ale že pobýval v takovém technickém dvoře, kde ho znají. Jsem z toho zmatená čeká nás cesta autem cca 2000km, zkoušela jsem ho vozit, do auta nechce musím ho tam nacpat, ale pak už kouká a nevypadá, že by mu to až tolik vadilo. Mám velké dilema, jestli ho tady po tak dlouhé době nechat a vlastně ho zradit a nebo ho odvézt. Nevím co je pro něj lepší, lidé ve dvoře říkají že mu je tak 4 -5let, byl zvyklý být volně, máme u baráku malou zahrádku, kotec (měli jsme 13 labradorku), bojím se aby neměl problém s tím, že je zavřený a nerápil se , když budeme v práci bude tam sám. :( za týden bych měla být na cestě, ještě před tím bych ho měla dát očipovat a to už ho tady nenchám. Děkuji Vám za Váš názor a ryclé :) rady. Stáňa
Odpovědět