Re: Odstranění nosní mandle laserem v Praze-Modřanech
Dobrý den, byli jsme v Modřanech začátkem září, doba objednání byla tři dny, vzali nás přesně v objednaný čas, sestřičky byly velice milé a ochotné, už před zákrokem nám vše pečelivě do telefonu vysvětlily. Se synem jsme šli až na sál, tam mi ho na klíně uspali a i s plyšákem jsem ho nechala na operčním stole. Za 20 minut jsme si pro něj přišli na pokoj, tam se vzbudil. Trochu vyváděl, ale nezvracel. Po půl hodině byl schopen převozu domů. Jsme ze Zlína, tak jsem měla z převozu tak krátce po narkóze strach, i když mě ujišťovali, že k nim jezdí pacienti i z větší dálky. Pro jistotu jsme měli domluvený nocleh u známých, ale po hodině pobytu jsme zjistili, že je to zbytečné, mohli jsme jet klidně domů. Malému nic nebylo, normálně komunikoval, nezvracel a měl hlad a žížeň
. Cestu zvládl úplně v pohodě, skoro pořád spal. Druhý den kontrola u ORL ve Zlíně, vše ok,bez krvácení nebo dalších komplikací.Dva dny mimo kolektiv, pak mohl jít do školky. Dala jsem ho radši po týdnu. Cena 5000 korun,někdo může říct, že to je moc, ale já jsem byla maximálně spokojená. Malý je v pohodě, nic si z toho nepamatuje a nemá žádné trauma z bílých plášťů.
Odpovědět