| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Šikovné ruce

30.9.2011 9:39:27 Muumi

Nažehlovací kamínky na textil

Zakoupila jsem naželovací kamínky (nebo sklíčka, já nevím, jak to pojmenovat) na textil. Ze spoda to má takovou jakoby metalickou vrstvu, která by se měla "rozpliznout" a tím přilepit. Máte s tím někdo zkušenost, drží to? Zatím jsem zkusmo začala a určitě se to musí žehlit déle a na větší teplotu, než píšou, jinak to teda moc nedrželo.
Já mám jedno prastaré koupené tričko s touhle aplikací, už ho určitě 10 let peru, a tam mi odpadly snad dva ty kamínky, ale tam je jasně vidět, že pod tím je lepidlo. Je lepší se na to vybodnout a rovnou radši lepit?
Problém je, že šikovná fakt nejsem, takže je pro mě jednodušší si to nanečisto na tom triku rovnat a až pak žehlit, kdybych rovnou lepila, tak to asi dopadne bídně.
Drží vám to dobře a přežije i tahle domácí výroba praní na 40 (samo naruby)?
Díky za rady.
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Nažehlovací kamínky na textil Muumi 30.9.2011 9:39
*Re: Nažehlovací kamínky na textil - zk... susu 30.9.2011 9:44
*Re: Nažehlovací kamínky na textil - zk... tinas 30.9.2011 10:23
*Re: Nažehlovací kamínky na textil - zk... Koloběžka 1. 30.9.2011 11:51
*Re: Nažehlovací kamínky na textil - zk... Muumi 30.9.2011 15:40

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.