Re: Příhoda z dnešního nákupu
Tak mě moje malá minulou sobotu se počůrala na koberec v dětském kotku v restauraci.
Učí se bez plín asi 14 dní a akorát jsme tam přišli a zeptala jsem se jí,zda nechce čůrat,ona se na mě koukla a už čůrala-přes kalhoty,ale na koberci něco skončilo.
Lětěla jsem do auta pro čisté věci a zároveň řekla servírce,co se stalo-omlouvala jsem se,bylo mi to trapné,ale jedna v poho,ale ta druhá o které jsem si říkala,že buď nemá děti nebo je nemá ráda nebo nemá chlapa-vysloveně frustrovaná,nepříjemná a neměla jsem s ní podobnou náladovou aféru poprvé začala klafat,že to je sice hezký,ale že tam žádnej tepovač či mop nevedou,že na tohle nejsou zařízený-ať mi netvrdí,že jsme byli první nebo že tam dítě neublinkne apod. no nic,pak mi teda přinesla hadr a vodu a ta voda byla neskutečně horká-asi mě chtěla vytrestat či co,tak jsem to vydrhla a na to přiběhly dvě děti a vlítly tam v botech-tak jsem, si říkala,že si tam hrajou na hogo fogo,ale rodiče je tam pustily s botama a nenapaDLO JE,ŽE v kotku s kobercem se asi v botech chodit nesmí a tak to naše učůrnutí nebylo zas taková trága..
Odpovědět