Re: Koupili byste dvouletýmu dítěti boty od vietnamců?
Eeko, ano, ale když si koupím boty třeba v Hervis sportu, tak vím, že bude-li s nimi problém můžu je tam odnést zpátky. Jinak s Pumama žádný problém nemáme - ale nijak mi ani extra nezáleží na značce Jen pro informaci - zrovna starší holka měla ortopedickou vadu a vím, jak vybírat boty. Je mi šumák jakou koupím značku či neznačku, ale vím, jak by měly boty vypadat a hlavně v nich musím dceru vidět chodit. Tady třeba čtu pořád dokola o lehkých botech, přitom je to hloupost, třeba u ortopedických bot jsou boty často až překvapivě doost těžké a ony v nich často i ty děti mnohem líp chodí Nicméně bych fakticky boty od vietnamců nekupovala a nekoupím, protože na to mám nohy holek opravdu ráda velice moc. A docela teda zírám, že je tu dost lidí, který jdou a boty tam koupí Potom nevím, proč tam nekupují i ostatní věci včetně hraček... přece ty hračky dítě taky pořád nežužlá S Čínou je to asi tak, že tam vyrábí skoro všichni, ale slyšela jsem, že záleží na tom, co si kdo za materiály objedná - není pravda, že by vše z Číny mělo být špatné.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.