| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Pes

8.10.2011 11:51:45 Ažurka + Toni+Andul

Přípravek na močové cesty u psa

Nemáte někdo zkušenost s nějakými vitamíny nebo tak něco?mám 5letého kavalíra a přijde mi,že dost často si oblizuje přirození a dělá to kvůli "učůrávání" hlavně k ránu,kdy už by chtěl jít vyvenčit cca kolem 4h ranní:-(že očůravá občas rohy u sedačky to je jiná.Cca před půl rokem jsem byla s močí a na vyšetření ne teda utz,prostata vše v pořádku moč byla taky v pořádku i přesto byl přeléčen atb na zánět.Od té doby to bylo lepší,ale ted se mi zda,že je asi zase trochu přistydlej:-(jeho moč asi jako u každého psa více smrdí:-( a jsou fleky i na koberci:-( na vet.zajdu,ale jinak je zdráv žádné jiné potíže.
Mám v ruce brožurku www.alavis.cz kde je přípravek
http://www.alavis.cz/sanicell který se používá i na moč.kameny nevím,jak by se to projevovalo?máte někdo zkušenost s něčím,co by mohlo pomoct?třeba jako u lidi urinal nebo tak něco.děkuji moc
Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
Téma: Přípravek na močové cesty u psa Ažurka + Toni+Andul 8.10.2011 11:51
*Re: Něco na močové cesty u psa sylvaina 8.10.2011 12:0
**Re: Něco na močové cesty u psa Ažurka + Toni+Andul 8.10.2011 12:11
***Re: Něco na močové cesty u psa sylvaina 8.10.2011 14:5
*Re: Něco na močové cesty u psa carmenka 8.10.2011 13:23
**Re: Něco na močové cesty u psa Ažurka + Toni+Andul 8.10.2011 13:31
***Re: Něco na močové cesty u psa carmenka 8.10.2011 14:12
*Re: Něco na močové cesty u psa *Roxy 8.10.2011 13:42

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.