| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : září 2000

10.1.2005 10:48:37 Evik (2 děti - 2,5 a 4)

Rošťandy

Ahoj, já jsem ze Zlína a máme 2 velké rošťáky - staršího Zdeněčka a mladší Alenku. Zdeněček je narozený taky v září, přesně 5.9.2000. Zrovna včera jsem si říkala: kdybych nevěděla, jaký byl miminko, bezbranné ukřičené miminko - před 4 lety - ani bych tomu nevěřila, jaký krásný chlapec z něho vyroste. Ale dokáže být taky pěkně tvrdohlavá palice a strašně se vzteká. Myslím, že v tomto věku už by ho to mohlo přejít. Máte někdo podobné zkušenosti? Jinak jsme moc šťastní, že je máme. Jelikož chodíme s manželem oba do práce (já i při mateřské), jsme vděční za každou chvilku, kdy si spolu užíváme. A tento víkend jsme si užili, vzali jsme děti do ZOO. Ty byly na vrcholu blaha. Náš Zdenda velice miluje zvířátka (jak živé, tak i ty svoje na hraní).
Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti se školkou. Chtějí děti chodit? Náš malý začal v září, ale celou zimu je nemocný. Myslím, že je šťastný, že je doma, protože se mu tam moc nechce. Drží se tam zpátky, a hraje si jenom sám. A doma je z něho drant - to si zase dovoluje na Áju. Ze začátku tam nechtěl ani spávat. Pak jsme mu promluvili do duše a slíbila jsem mu, že ho budu vyzvedávat já, tak souhlasil (ráno ho vodí babička). Bývají vaše děti často nemocné?
Odpovědět
Průběh diskuze (1 názorů)
Rošťandy Evik (2 děti - 2,5 a 4) 10.1.2005 10:48

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.