Re: Porodnice Hořovice
Rodila jsem tam 2008 a 2010, v obou případech můžu říct, že sami o sobě dávají přednost lékařsky vedenému porodu, včetně trochu toho urychlování. Nicméně pokud máš jasnou představu co chceš a naopak co rozhodně ne a zvládneš jim to sdělit, respektují to bez problému.
Asi je dobrý porodní plán a někdo u tebe, kdo to bude trochu hlídat.
Můj první porod byl velmi překotný, do deseti minut po příjezdu bylo po všem a já se pak spíš dlouho vzpamatovávala ze šoku, takže tam se nestihlo nic ani z mých plánu ani z lékařské rutiny. A po druhé už jsem trochu věděla jak to tam probíhá, takže jsem si plán nepsala, jen jsem měla představu, co rozhodně nechci a až na jednu sestru, co nechtěla pochopit, že mi monitor nenatočí, když zrovna bleju jak amina ( a taky byla ve finále poslána kamsi ) vyšli všichni požadavkům vstříc bez jakéhokoliv komnetáře. Např. odmítla jsem klystýr a polohu vleže na zádech nejen při porodu, ale i při monitoru. Průjem jsem měla už rána přirozenej a když jsem se ze sedu pokusila položit, chytly mě záda
.
Pochválit lze všechen personál, i ta zmiňovaná sestra se pak uklidnila, tady už zmiňovanou dr. Křenkovou obzvlášť.
Odpovědět