Re: narozeniny, zkouska...
Ahoj holky,
Míšo, je fajn, že ses ozvala. Já už na FB vůůbec nechodím, zrušila jsem účet a u některých lidí je to fatální :-(
Já mám občas Míšo naprosto stejný pocit, že to teda byl nápad, mít tři děti... Vítek je fajn, sociálně zdatný, dobře jí a spí, ale je to taky spíš divoch a někdy ho mám dost. A nejhorší jsou situace, když jsem sama na všechny děti a každé by v ten samý okamžik potřebovalo něco jiného. Ne snad ani chtělo,ale opravdu potřebovalo. Ať dělám co dělám, nakonec z toho vyjdu špatně já a mě to deptá :-( A potom ječím a jsem nevrlá a to jsem potom i objektivně děsná matka , Grrrr.
Ivo, zaujalo mne, jak budeš dělat zkoušky na učitelku matematiky. Jaké je vzdělání učitelů ve Státech? Já kdybych si chtěla přidělat aprobaci na jakýkoli předmět, tak pod tři roky studia se nedostanu.
Hanko, my máme těch aktivit s holkama taky dost a občas mám pocit, že nestíháme. Naštěstí je občas víkend doma, kdy tatínek chce pracovat a holky si v klidu bez kontroly rodičů hrají. A domácnost?? Ani nemluvím. Sice jsem s Vítkem ještě doma,ale mám nějaké malé kšefty ohledně www stránek a taky mi to ubírá čas.
Příští týden o prázdninách jedou holky na skautskou výpravu,Vítka jsemudala ke kamarádce a vyrážíme s manželem na čtyři dny "někam". Hlavně že tam budeme sami. Nějaké výlety, večeře, klídek pro sebe. Už se tááák těším.
Mějte se krásně.
Odpovědět