Danda se málem otrávila
Ahoj,
tak máme Dandu hospitalizovanou v nemocnici, cucla si fridexu, ale ne její vinou! Kupuju jí jablečný džus v litrových pet lahvích, pije to prakticky jen ona. Včera jsme děti vezli k babičce a brala jsem jí i načatou flašku džusu. Dneska dopoledne šel Dan vyměnit fridex do auta a starý fridex přelil do lahve od jablečného džusu a nechal to v autě (ještě prý bude doplňovat). Pak jsem já měla nějaké objížďky zakončené nákupem a všimla jsem si v kufru auta té flašky s načatým džusem. Myslela jsem, že mi ho babička dala zpátky do tašky a v autě mi vypadl. Vzala jsem ho nahoru a dala do lednice. Když přišla Danielka ze školky, nalila jsem jí "jablečný džus" trochu zředěný vodou. Ona si cucla a prý že to není džus. Ochutala jsem to, měla jsem v puse pěkně hořko.Jenomže Danda to asi polkla, pak nám došlo, co se stalo. Dan byl naštěstí ještě doma, akorát se vypravoval do práce. Hned jsem volala toxikologii, dali jsme jí napít piva a jeli do nemocnice. Danda samozřejmě brečela, protože se bála, co jí budou dělat a taky protože já jsem brečela a že tam bude muset spát.Ale nakonec se tam zabydlela a šlo to. Teď jsem tam volala a výsledky krve jsou dobré, hladina toxinů nulová, hurá! Strašně se mi ulevilo.
Samozřejmě jsem si s Danem předtím stačili vynadat. On mně, že jsem blbá a nepoznám barvu džusu (no rozeznejte v kufru auta v garáži tmavě růžovou od barvy jablečného džusu) a já jemu, že aspoň nestrhl etiketu nebo neoznačil, což bych udělala v každým případě já, když bych tam lila něco jinýho! Ale hlavně, že dítě je zdravý
Jinak my jsme v neděli tapetovali, proto byly děti u babičky. A tak se nám ty tapety líbí, že jsem šla dnes ještě doobjednat jednu roli a otapetujeme toho víc
Odpovědět