8.11.2011 6:32:40 Lída+2
Re: Tepláky
Danielo občas mi příjde, že spadneš z jiné planety.......
PAní má 5letý děti....2 pro ně 5ks tepláků- z toho 2x pro každýho zůstanou ve školce...+x do třídy na válení, 1x ven(tam je mají, když jdou ven a zablá tí se.....prootže se třeba chodí do lesa a tak) aby jim ty kalhoty co v nich příjdou zůstali čistý
další troje jí zůstanou doma......za jedno odpoledne teda moje děti tepláky zamažou, když jsou venku.....
a to už odrostli školkovýmu věku.....kdy ta spotřeba byla větší...denně jsem prala ze školky touhle dobou šustáky do půl stehen od bahna
Kluci mají tepláky jedny ve škole na TV, další dvoje mají na tréninky...tam ještě bavlněné legíny, další dvoje tepláky mají na doma.....
A džíny nenosí tam nepohodlný kahoty na ně nenatáhnu. Starší měl jedny kdysi asi tříletý......a mladší brečel, když si je měl obléci.....chodí v manžestru nebo jiných.....
Představa jak jsou od rána do večera v jedněch kalhotech příjde divný zase mě
(prootže mám problém koupit cokoliv na syna vel 170....a představa , že je roztrhne nebo zničí mě děsí...) za měsíc jsem nesehnala kalhoty.....takže má jen jedny
Když mi poradíš kde něco na koupit na člověka co má 40kg a tu míru budu vděčná.......,ale v CaA nic nemají a HaM mám z ruky.....
Odpovědět