13.11.2011 15:30:58 Kičína, Sona Richard Hanka
Křeček
Ahoj, co se týče křečka, moc toho nenapíšu, protože my máme jen jednoho a k němu autíčko. Křeček běhá po čemkoliv, (i když na koberci sbírá třeba vlasy a pak se mu zaseknou kolečka) kus ujede, pak se otočí a jede jinam. Při nárazu do čehokoliv změní směr a zas jede jinam, takže když zajede třeba pod skříň, za chvíli se zas objeví. Akorát prahy nezvládá, na to najede předním kolečkem a konec, nesjede. Ale co mě na něm nejvíc baví jsou zvuky, které vydává, je to srandovní. Ozývá se, i když si s ním člověk přestane hrát, zkrátka dokud se nevypne. S autíčkem jezdí úplně stejně, protože tam má díru na ty zadní kolečka. Nemáme žádnou dráhu, právě chvi zajít ke kamarádce, která má velkou výbavu a okouknout, jestli koupím nějakou dráhu nebo radši dalšího křečka, když to stejně jezdí i po podlaze. Viděla jsem kočárek na miminka, to by se mi líbilo asi nejvíc, jak znám Soňu, tak to jí nadchne.
Křečka máme od minulých vánoc, Soňa ho táhla i do školky i do školy a funguje furt, akorát občas chce rozebrat a vyčistit ta kolečka
Odpovědět