| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Stavba a rekonstrukce

20.11.2011 11:17:35 *Hanka* & Lucinka

Re: krycí bílá barva na dřevěnou podlahu-jakou?

Po svých zkušenostech bych nic nepřetírala.
Koupila jsem byt, parkety hrozné, místy chyběly takže jsem přes ně položila plovoucí podlahu... pod ní jsou parkety samozřejmě stěrkované....

Sousedi koupili byt vedle nás, parkety ještě horší než tenkrát u mě, místy vypadané, shnilé, propálené

našli firmu, nechali je zbrousit, vypadlá místa doplnit, poškozená vyměnit a mají úžasnou podlahu - parkety.... ptala jsem se toho pána z té firmy co jim to dělala a prý ani nevadí, že je mám pod plovoučkou vystěrkované - až jednou odejde plovoučka, tak přebrušuji původní parkety.

Je to teda už asi 10 let, takže ceny jistě stouply, ale platili za pokoj cca 15m2 okolo 4000kč - broušení a lakování, nevím jak lišty

Zkus se informovat u firmy na renovaci parket než jí začneš poškozovat barvou.
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Krycí bílá barva na dřevěnou podlahu karma 20.11.2011 10:57
*Re: krycí bílá barva na dřevěnou podla... *Hanka* & Lucinka 20.11.2011 11:17
**Re: krycí bílá barva na dřevěnou pod... karma 20.11.2011 11:20
**Re: krycí bílá barva na dřevěnou pod... *Hanka* & Lucinka 20.11.2011 11:25
***Re: krycí bílá barva na dřevěnou p... *Hanka* & Lucinka 20.11.2011 11:36

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.