Ahojky moc děkuji za Tánidlo za přáníčko ještě že Tě tu Jani máme ...... ale já s těma dvěma nestíhám nic ...... teď jsme měli doma týden i Zbyňu a teda .... fakt se těším do práce nebo mě z nich brzo picne ...oslavu máme zítra už týden tu prudí že chce dort.....a nevím co všechno v neděli jdeme na Michala ..... takže ..... její ranní mluva začíná tím že bude mít dort a pak jde na Michala těší se na něj .....ani nevím proč ve školce teď moc nebívá spíše stíháme školku kdy bývá Majda tak uvidíme jak se jí bude líbit...... Na 3 leté prohlídce budeme jako magoři... neumí nic.... barvy rovnou hlásí .... nevím a navíc jak budeme u doktorky jen sami dvě... bez toho většího VZORU bude mi stát u nohy a nehne se na centimetr...... Jo a jinak naše velká 3 letá slečna stáůe s dudu a s plínou na noc......ale prej dá dudu i plínu čertovi a pak půjde do školky..... tak jsem na ni fakt zvědavá
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.