2.12.2011 10:38:02 zerat
Re: zkouška další potraviny-kopřivka- za jak dlouho dojde k zlepšení? mast Elocom
Luthien, jak píšu, já fakt v tomhle dávám na rady kožaře, takže se mu do péče nepletu, nemám důvod. Nicméně vím, že mě kožní uklidňovala když dcerku dostala do péče s totálně zanedbaným ekzémem, že Elocom není žádné svinstvo, pokud má správné dávkování, dodržujeme to co ona nám řekne...
Je ale pravda, že čistý Elocom jsme dostali jen jednou, a to na dovolenou - čistý proto, že nepotřeboval skladování v lednici, což všechny dělané masti vyžadují. A díky němu dcerka mohla opravdu 100% prožít celý pobyt u moře a v moři. Přesně jak dr. předpokládala, tak se dcera hned osypala. Přes noc Elocom zabral a od té doby už se ani jednou neosypala a mohla fakt užívat moře... takže jsme moře a sluníčko maximálně využili a dcerce se pak maximálně zlepšila kůže...
Prostě já nemám sebemenší důvod kožní nevěřit. A nemyslím, že by takhle výborná byla jen jedna kožní - určitě má každý kraj nějakého dobrého
A-derma je super, zabírá mým dcerám fantasticky, ale od určitého stádia nezabere. Tohle už mám tak nějak v oku, takže vidím-li, že nezabírá objednávám rychle ke kožní.
Odpovědět