Re: Ma vas muz nejake uchylky a jak s nimi zijete?
Úchylnej na pořádek. Teda trochu netypicky. Nesnáší varnou desku se sebemenším náznakem použití, tj. umytou, ale zašlý flíček o oleje... Děsně mě tím prudí, ale trvám na tom, že ji meju jen normálně, že denně vařím, a že to denně nebudu drhnou půl hodiny extra přípravkem, ze kterého se mi dělá špatně. Občas nevydrží a drhne to sám a je nas... že je to další den to samý. Podobně vypulírovanou si představuje troubu. Pokaždé když jde kolem koše na odpadky (je v předsíni, v kuchyni by to nesnes) tak nadává, že ten koš smrdí a co tam dávám. Na mojí odpověď, že odpadky, a ty že nevoní, se urazí. Některé odpadky už i balím do extra sáčků, ale stejně je to málo. Stejně tak si představuje zářivou vonící popelnici. Když ji popeláři vysypou, honem ji vypulíruje a mně klade na srdce, ať je tam vše zabalené a nerozkydlé. A podobně. Někdy je to legrační, někdy na palici. Naposled sem mu už řekla, ať se přestěhuje do nablýskaný hrobky :-(
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.