| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Písničky a zpěv

29.12.2011 10:31:23 Minie1

Praktické použití karaoke sady

V nabídce v Lidlu je teď karaoke sada. Přiznám se, že mě nákup láká, čistě jen jako recesní a zábavná záležitost pro mě a dceru.
Nějak ale netuším, jak karaoke sady pracují - tady u té jsou dva mikrofony, a zřejmě nějaké zařízení, taky cédéčko s písničkami do DVD přehrávače.

Máte s nějakou karaoke sadou někdo zkušenosti? To dám do DVD cédéčko, propojím to ještě s tím zařízením v sadě, do kterého zapojím mikrofony a pak se mi v televizi začne pouštět hudba písničky a text písničky. A kdo by si chtěl zazpívat, tak zpívá do mikrofonu a jeho zpěv se natáhne do sady a on ho slyší z televize??? Čili vidí jak jeho zpěv zní, když projde zesílený zařízením a televizí?

A druhá věc - nemám tuchy jak je to s různými formáty písniček na karaoke - teda jestli umí většina DVD přehrávačů je přehrát a taky zda se dají bez problémů písničky na karaoke sehnat třeba na internetu - jaký to musí být formát??? - a následně dát na cédéčko a pustit zase.
Jde mi o to, aby tahle "hračka" nebyla funkční jen s tím jedním dodaným cédéčkem. Zpívat pár písniček pořád dokola by asi nebylo to pravé ořechové. Taky nevím, jak jsou různé formáty souborů, aby to vůbec náš DVD přehrávač uměl přehrát.

Předem díky jestli s tím máte někdo zkušenost.
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Praktické použití karaoke sady Minie1 29.12.2011 10:31
*Re: Praktické použití karaoke sady Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 29.12.2011 11:7
*Re: Praktické použití karaoke sady ChemicalJane + 4 29.12.2011 11:28
*Re: Praktické použití karaoke sady Lucinka 25.6.2014 14:25
**Re: Praktické použití karaoke sady Radusska 26.6.2014 18:57

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.